Градинските шатри са едни от най-популярните конструкции. Те са подходящи за всяка градина, където създават приятна сянка и същевременно ви предпазват от евентуален дъжд или силно слънце. В шатрата можете да се насладите на парти, барбекю, сватба, рожден ден или просто да релаксирате със семейството си.

Градинската шатри в зелено е елегантна и няма да изглежда смущаващо в градината ви. Тя има големи панорамни прозорци, така че в нея влиза много светлина, а благодарение на солидната си конструкция ще издържи дори и при лошо време. Можете да използвате шатрата със или без странични стени.

Търсите ли елегантна и деликатна конструкция, която да създаде романтична атмосфера, например точно до градинското езеро? Градинската шатрата е подходящото решение. Тя ще ви предпази от слънцето и лекия дъжд, а благодарение на отворените странични стени можете дори да правите барбекю под нея, например.

За да предпазите себе си и гостите си от нежеланите досадни насекоми - мухи, стършели, комари или оси, не забравяйте защитната мрежа против комари. Фината мрежеста тъкан осигурява ефективна защита от насекоми, като същевременно пропуска много дневна светлина.

Използвайте специални тежести за закрепване на краката на шатрата, които ще задържат шатрата на земята дори при силен вятър. По този начин няма да се налага да сгъвате шатрата бързо, дори ако времето не е съвсем благоприятно.

Бързо инфо
Градинска беседка 2x2x2m PE бялаГрадинска беседка 2x2x2m PE бяла

Градинска беседка 2x2x2m PE бяла

Налично в склада
176 лева
146,67 лева без ДДС
Градинската беседка 2х2х2 м бяла е изработена от водоустойчив полиетилен. Беседката е идеално решение, ако планирате празненство, социално…