Градински маркучи - Характеристики на градинския маркуч - Стандартен

-31%
Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002

Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002

Няма в наличност
72,52 лева 105,78 лева
-31%
Маркуч за градина 3/4" 20M STANDARDМаркуч за градина 3/4" 20M STANDARD

Маркуч за градина 3/4" 20M STANDARD

Няма в наличност
30,28 лева 43,96 лева
-8%
Маркуч за градина 1/2" 30м СтандартМаркуч за градина 1/2" 30м Стандарт

Маркуч за градина 1/2" 30м Стандарт

Няма в наличност
23,23 лева 25,18 лева
-24%
Зелен маркуч за градина 3/4" 30м СтандартЗелен маркуч за градина 3/4" 30м Стандарт

Зелен маркуч за градина 3/4" 30м Стандарт

Няма в наличност
44,36 лева 58,04 лева
-10%
Маркуч за градина зелен 1" 30 STANDARD

Маркуч за градина зелен 1" 30 STANDARD

Няма в наличност
88,94 лева 98,74 лева
-11%
Маркуч за градина зелен 1/2" 20м СтандартМаркуч за градина зелен 1/2" 20м Стандарт

Маркуч за градина зелен 1/2" 20м Стандарт

Няма в наличност
16,19 лева 18,14 лева
-11%
Маркуч за градина 1" 20M STANDARD

Маркуч за градина 1" 20M STANDARD

Няма в наличност
60,78 лева 68,62 лева