Градината ви ще процъфтява само ако е добре снабдена с влага! А за това ви е необходим подходящ градински маркуч. Изберете такъв от нашата гама, с който удобно ще напоите цялата си градина.

Изберете подсилен маркуч с дължина 50 метра, който е устойчив на атмосферни влияния, механични повреди, а благодарение на специалната обработка - и на натрупване на водорасли. Този маркуч се предлага и с дължина 20 метра. Маркучът достига до всяко кътче на градината и ще ви служи вечно!

За да завършите функцията за пръскане, посегнете към главата на пръскачката с аксесоари. С помощта на дюзата можете да поливате и най-крехките растения, а не се колебайте да я превърнете в градински душ - ще видите колко много забавление ще донесе на вас и на цялото семейство!

На покрива на терасата или в оранжерията - освежаващата мъгла охлажда вас, целия двор и растенията в знойните дни. За приятно и прохладно освежаване, без да се налага да се потапяте в басейна - идеалното нещо за лятото!

В случай че трябва да изпомпвате или изтласквате например отпадни води, чиста вода или замърсени течности, пожарният маркуч ще бъде подходящо решение. Благодарение на широкия диаметър, изпомпването няма да отнеме цяла вечност. Маркучът има специална капачка за бързо освобождаване за свързване на електрически или бензинови помпи.