Градински маркучи - Дължина на градински маркуч - 30 m

-31%
Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002

Пожарникарски маркуч 2" 30м G70002

Няма в наличност
72,52 лева 105,78 лева
-11%
Маркуч за градина 1" 30м усилена Black/Red G73699Маркуч за градина 1" 30м усилена Black/Red G73699

Маркуч за градина 1" 30м усилена Black/Red G73699

Няма в наличност
93,64 лева 105,38 лева
-11%
Маркуч за градина 1" 30м екстра силен G73653Маркуч за градина 1" 30м екстра силен G73653

Маркуч за градина 1" 30м екстра силен G73653

Няма в наличност
79,56 лева 89,35 лева
Маркуч за градина черен 3/4" 30м екстра силен G73643Маркуч за градина черен 3/4" 30м екстра силен G73643

Маркуч за градина черен 3/4" 30м екстра силен G73643

Няма в наличност
46,70 лева
-8%
Маркуч за градина 1/2" 30м СтандартМаркуч за градина 1/2" 30м Стандарт

Маркуч за градина 1/2" 30м Стандарт

Няма в наличност
23,23 лева 25,18 лева
-24%
Зелен маркуч за градина 3/4" 30м СтандартЗелен маркуч за градина 3/4" 30м Стандарт

Зелен маркуч за градина 3/4" 30м Стандарт

Няма в наличност
44,36 лева 58,04 лева
-10%
Маркуч за градина зелен 1" 30 STANDARD

Маркуч за градина зелен 1" 30 STANDARD

Няма в наличност
88,94 лева 98,74 лева