Градински маркучи - Дължина на градински маркуч - 20 m;60 m

-24%
Градински разтегателен маркуч 20-60м + пистолетГрадински разтегателен маркуч 20-60м + пистолет

Градински разтегателен маркуч 20-60м + пистолет

Няма в наличност
49,06 лева 64,90 лева