Предлагаме богат избор от люлки за градината, които ще осигурят забавление и релаксация за цялото семейство. Асортиментът ни включва детски люлки, градински люлки, висящи люлеещи се столове, градински хамаци и люлки гнездо.

Люлки за деца - играйте с децата си на нашите люлки за деца, които са безопасни и забавни. Нашите детски люлки са изработени от качествени материали и са проектирани с мисъл за безопасността и комфорта на вашите деца. Предлагаме разнообразни стилове и цветови варианти, за да отговорим на вкусовете и предпочитанията на всички деца.

Градински люлки - За възрастните предлагаме стилни градински люлки, които осигуряват удобно място за сядане и релаксация на чист въздух. Нашите градински люлки са изработени от издръжливи материали и имат стабилна конструкция, което гарантира безопасно и надеждно използване. Насладете се на спокойни моменти върху нашите удобни люлки, докато си почивате в градината.

Висящи люлеещи се столове - За любителите на релаксацията и свободното време предлагаме също висящи люлеещи се столове и градински хамаци, които осигуряват неповторимо усещане за комфорт и релаксация. Нашите люлеещи се столове и хамаци са изработени от качествени материали и са идеални за отмора след натоварен ден.

Люлки гнездо - Люлката "Щъркелово гнездо" е кръгла люлка на четири въжета за деца и възрастни. Удобните въжета за захранване позволяват люлката да бъде поставена навсякъде в градината, на детската площадка или дори на закрито. Люлки тип "щъркел", които са идеални за релаксация в градината и приятни моменти със семейството и приятелите. Гнездата за щъркели са идеалното допълнение за вашата градина или вътрешен двор и придават специален щрих и чар на екстериора ви.

Разгледайте нашата гама от градински люлки и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. С нашите качествени градински люлки можете да се насладите на приятни мигове на релаксация и забавление в градината с любимите си хора. Посетете нашия електронен магазин и открийте възможностите за забавление и релаксация в градината.

Бързо инфо
Градинска люлка 170cm Бежов

Градинска люлка 170cm Бежов

Налично в склада
221 лева
184,17 лева без ДДС
170-сантиметровата градинска люлка в бежово е чудесно допълнение към всяка градина или вътрешен двор, като внася забавление, комфорт и…
Бързо инфо
Градинска люлка 170cm Grey

Градинска люлка 170cm Grey

Налично в склада
221 лева
184,17 лева без ДДС
170-сантиметровата градинска люлка в сив цвят е чудесно допълнение към всяка градина или вътрешен двор, като внася забавление, комфорт и…
Бързо инфо
Градинска люлка 170cm Черно

Градинска люлка 170cm Черно

Няма в наличност
235 лева
195,83 лева без ДДС
170-сантиметровата градинска люлка в черно е чудесно допълнение към всяка градина или вътрешен двор, като внася забавление, комфорт и…