Превърнете градината си в оазис на спокойствието, подобрете детския кът за игра, разговаряйте с приятели на терасата и пригответе вкусна храна на скара. Независимо дали търсите градинска беседка, парти шатра, чадър или ново барбекю, със сигурност ще намерите нещо от нашата гама градински мебели. Превърнете градината си в райско кътче с нашия богат асортимент от градински мебели, инструменти, напояване и аксесоари. Независимо дали търсите удобни градински мебели за релаксация, практични инструменти за поддръжка на градината, ефективни системи за поливане на растенията или решения за борба с вредителите и къртиците.

Нещо от нашия асортимент за вашата градина

Градински мебели:

Напояване:

Защита на градината:

Бързо инфо
Комплект за къмпинг 8 бр.Комплект за къмпинг 8 бр.

Комплект за къмпинг 8 бр.

Налично в склада
76 лева
63,33 лева без ДДС
Комплектът прибори за къмпинг съдържа до 8 броя туристически прибори, които са изработени от биопластмаса с дървесни влакна.
Бързо инфо
Вилици за печене 2 бр.Вилици за печене 2 бр.

Вилици за печене 2 бр.

Налично в склада
33 лева
27,50 лева без ДДС
Вилици за препичане, които могат да се прикрепят към всяка пръчка за препичане и са изработени от стоманена тел.

Кутии за съхранение: те могат да помогнат в работилницата, детската стая или на терасата

Кутии за съхранение: те могат да помогнат в работилницата, детската стая или на терасата

Искате да подредите работилницата или дома си, но трябва да организирате нещата? Кутиите за съхранение или органайзерите за инструменти са най-добрият избор. Вещите се увеличават, но пространството остава същото. Предполагам, че всеки се е сблъсквал с организационна дилема в дома си. Дори не е необходимо да сте пълен материалист, понякога просто трябва да намерите стабилно място за играчките на децата си или домакинските инструменти.