Гараж и работилница - Zásuvky elektrocentrály - 230 V;380 V

-15%
Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126
Kraft&Dele

Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126

Няма в наличност
3 276,79 лева 3 863,53 лева