Гараж и работилница - Zásuvky elektrocentrály - 230 V

-5%
Инверторен генератор 6000W 230V KD167Инверторен генератор 6000W 230V KD167

Инверторен генератор 6000W 230V KD167

Налично в склада
2 620,78 лева 2 757,70 лева
-8%
Инверторен генератор 1300W 230V KD683Инверторен генератор 1300W 230V KD683

Инверторен генератор 1300W 230V KD683

Налично в склада
880,12 лева 958,34 лева
-3%
Инверторен генератор 7500W 230V KD168Инверторен генератор 7500W 230V KD168

Инверторен генератор 7500W 230V KD168

Налично в склада
2 876,98 лева 2 953,26 лева
-23%
Инверторен генератор 9000w 220v KD169Инверторен генератор 9000w 220v KD169

Инверторен генератор 9000w 220v KD169

Налично в склада
3 911,59 лева 5 104,66 лева
-21%
Инверторен генератор 2000W 230V KD135Инверторен генератор 2000W 230V KD135

Инверторен генератор 2000W 230V KD135

Налично в склада
1 134,37 лева 1 427,74 лева
-6%
Инверторен генератор 1900W 230V KD133Инверторен генератор 1900W 230V KD133

Инверторен генератор 1900W 230V KD133

Налично в склада
1 779,78 лева 1 897,13 лева
-12%
Инверторен генератор 3800W 12230V KD125Инверторен генератор 3800W 12230V KD125

Инверторен генератор 3800W 12230V KD125

Няма в наличност
741,25 лева 841 лева