Гараж и работилница - Výkon elektrocentrály - 8000 W

-15%
Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126
Kraft&Dele

Инверторен генератор 8000W 230 / 380V KD126

Няма в наличност
3 276,79 лева 3 863,53 лева