Имаме всичко за гаража и работилницата. Купете всички инструменти и аксесоари за мотоциклети за вашата работилница на едно място. Ние предлагаме професионално оборудване за вашия автосервиз и сервиз на гуми. Независимо дали търсите хидравличен крик, компресор, заварчик или удължителен кабел, можете да избирате от нас. В нашия онлайн магазин ще намерите качествени професионални и хоби инструменти на достъпна цена.

Бързо инфо
Рампи с хидравличен повдигач 2T GREY HD17871Рампи с хидравличен повдигач 2T GREY HD17871

Рампи с хидравличен повдигач 2T GREY HD17871

Няма в наличност
466 лева
388,33 лева без ДДС
2бр. рампи с 2т хидравлична подемна колона (хевер) с капацитет от 2 тона на рампа със солидна конструкция и 4-степенно заключване на…
Бързо инфо
Рампи с хидравличен крик 2T RED HD16786Рампи с хидравличен крик 2T RED HD16786

Рампи с хидравличен крик 2T RED HD16786

Няма в наличност
466 лева
388,33 лева без ДДС
2бр. рампи с 2т с вграден хидравличен крик (хевер) с капацитет от 2 тона на рампа със солидна конструкция и 4-степенно заключване на…

4 дилеми на механиката

4 дилеми на механиката

Почти всеки автомеханик ги е разглеждал. Ето списък с 4 основни дилеми, с които се сблъсква един автомеханик, който иска да разполага с подходящо оборудване.


Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Знаем, че изборът на правилната диагностика може да бъде предизвикателство, независимо дали сте професионален механик, или ремонтирате автомобила си сами. Всеки има различни изисквания към автодиагностиката. Ето защо сме подбрали най-често задаваните от вас въпроси и отговорxмe на тях.