Изберете правилното фолио за вашата оранжерия! Можете да ги намерите в различни размери и цветове. Изберете зелено фолио с UV филтър или бяло фолио с UV филтър. В опаковката ще намерите само самото фолио, конструкцията трябва да се закупи отделно.

Фолиото е една от най-важните части на оранжерията. Важно е да издържи повече от един сезон. Фолиата се различават не само по материал, но и по цвят.

Кой е най-добрият тип фолио? Най-често използваните материали за фолио са:

  • ламинирано фолио - това е един от най-качествените материали, който осигурява висока здравина, пропуска светлина и може да се използва и за парници;
  • оранжерийно фолио - използва се по-скоро за покриване на оранжерии, но хората го използват и за оранжерии - то е изключително издръжливо и се отличава с голяма дълготрайност;
  • агрофолио - използва се само за оранжерии, стабилно е спрямо ултравиолетовите лъчи и трайността му е в зависимост от неговото качество.
Бързо инфо Оранжерии Резервни фолиа за оранжерия
Фолио за оранжерия 2,5х3,5м с UV защитаФолио за оранжерия 2,5х3,5м с UV защита

Фолио за оранжерия 2,5х3,5м с UV защита

Няма в наличност
117 лева
97,50 лева без ДДС
Резервно фолио за оранжерия - агро фолио 140g/m2 с размер 2x3,5m, многослоен с подсилена структура и UV филтър.

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Пълно ръководство за отглеждане в оранжерия - Как да започнете да отглеждате зеленчуци?

Вече сте избрали своята оранжерия или парник? Ако все още не, в линкове по-надолу може да намерите доста полезни съвети за избор на правилна оранжерия за Вас.