Есенна разпродажба за дома и градината, актуални за сезон 2023 г. Обновете дома си с нас и спестете от мебели, декорации, градинско оборудване, а заедно с това и фантастични отстъпки за професионални механици и майстори. Изберете от разнообразни продукти и се подгответе за есенните промени. Не пропускайте тази възможност да спестите и да подобрите дома си. Нашето предложение за есенни разпродажби ще ви позволи да разкрасите дома си и да превърнете градината си в място за уют и красота на много достъпни цени. Нашето предложение за есенна разпродажба ще ви позволи да оборудвате гаража си с качествени инструменти и оборудване на ненадминати цени. Модернизирайте работилницата си и увеличете ефективността на работата си. Превърнете гаража си в място, където можете да вършите работата си с удоволствие и ефективност. Не пропускайте нашите есенни специални предложения и спестете от професионални инструменти и оборудване.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -46% Есенна разпродажба
Магнитни работни ръкавици, без пръсти, размер. 10" GD014Магнитни работни ръкавици, без пръсти, размер. 10" GD014

Магнитни работни ръкавици, без пръсти, размер. 10" GD014

Налично в склада
25 лева 46 лева
20,83 лева без ДДС
Магнитни ръкавици с размер 10". Три открити върха на пръстите. Велкро закопчаване за регулиране на ръкавиците. Длан с неплъзгащ се захват.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -49% Есенна разпродажба
Текстилна магнитна гривна 9x37cm GD012Текстилна магнитна гривна 9x37cm GD012

Текстилна магнитна гривна 9x37cm GD012

Налично в склада
18 лева 35 лева
15 лева без ДДС
Текстилната магнитна гривна 9x37 cm ще ви помогне да държите всички винтове, гайки и други малки железни инструменти заедно и ще улесни…