Есенна разпродажба за дома и градината, актуални за сезон 2023 г. Обновете дома си с нас и спестете от мебели, декорации, градинско оборудване, а заедно с това и фантастични отстъпки за професионални механици и майстори. Изберете от разнообразни продукти и се подгответе за есенните промени. Не пропускайте тази възможност да спестите и да подобрите дома си. Нашето предложение за есенни разпродажби ще ви позволи да разкрасите дома си и да превърнете градината си в място за уют и красота на много достъпни цени. Нашето предложение за есенна разпродажба ще ви позволи да оборудвате гаража си с качествени инструменти и оборудване на ненадминати цени. Модернизирайте работилницата си и увеличете ефективността на работата си. Превърнете гаража си в място, където можете да вършите работата си с удоволствие и ефективност. Не пропускайте нашите есенни специални предложения и спестете от професионални инструменти и оборудване.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -47%
Сгъваема силиконова фуния за различни течностиСгъваема силиконова фуния за различни течности

Сгъваема силиконова фуния за различни течности

Налично в склада
17 лева 32 лева
14,17 лева без ДДС
Благодарение на гъвкавите си свойства и материал силиконовата фуния може лесно да се сгъва или разгъва с помощта на покритие.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -36%
Фуния с метално сито 150mlФуния с метално сито 150ml

Фуния с метално сито 150ml

Налично в склада
25 лева 39 лева
20,83 лева без ДДС
Лека пластмасова фуния с отвор около 150 мм. Фунията има малка цедка "сито" в гърлото си за улавяне на по-големи замърсявания.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -50%
Самозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента оранжевоСамозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента оранжево

Самозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента оранжево

Налично в склада
4 лева 8 лева
3,33 лева без ДДС
Самозалепващи се тежести за боядисани джанти на мотоциклети, изработени от стомана. 45 g лента - ;12 бр. тежести (6 x 2,5 g и 6 x 5,0 g),…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -33%
Самозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента червениСамозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента червени

Самозалепващи се тежести сребро 2,5/ 5g лента червени

Налично в склада
4 лева 6 лева
3,33 лева без ДДС
Самозалепващи се тежести, предназначени за боядисани джанти на мотоциклети, изработени от цинк. 45-грамова лента с 12 тежести (6 x 2,5 g и …