1. ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще бъде доставенa с куриер на Speedy. Поръчките направени до 12.00ч., се изпращат към вас още същия ден. Обикновенно доставката трае приблизително 5 работни дни след изпращането от нашия склад, защото стоката се изпраща от централния ни склад в Словакия. В случай на наближаване на празници или извънредни ситуации, доставката може да се удължи с 2-3 дена. В деня на получаване на пратката, куриерът ще ви информира чрез SMS или обаждане за точното време на доставката (естествено ако сте посочили правилен телефон за контакт без грешки). Ако получателят не се намира на адреса за доставка, трябва да си уговори различна дата или час за доставка с куриера.

Доставката се осъществява със СПИДИ само до Ваш личен адрес. По време на осъществяване на поръчката трябва да си попълвате адрес за доставка Ваш личен адрес а не адрес на офис на куриерите. Ако посочите доставка до офис на куриер, може да не е доставена правилно поръчката ви, за което е отговорен само самия Купувач. Ако желаете доставка до офис на куриера, следователно, когато поръчката ще бъде изпратена до Вашия адрес, може да се уговорите лично с куриери да ви задържат пратката на избрания от Вас офис. Но това става само по личен договор между Вас - Купувача и куриерите извън нашия онлайн магазин. 


Внимание
Моля, имайте предвид, че цените на транспорта, посочени на тази страница, са само с информативна цел. Окончателната цена на транспорта може да варира в зависимост от:
- Характеристики на продукта: Размерът, теглото и естеството на продукта, могат да повлияят на крайната цена за транспорт.
- Изисквания за опаковане: Някои продукти може да изискват специална опаковка поради ограниченията и лимитите на куриерите, което може да се отрази на цената на транспорта.
Преди да финализирате покупката си, точната цена за доставка ще бъде изчислена и показана в количката ви въз основа на избраните от вас продукти.

Speedy Куриери
Срок на доставка: 3-5 работни дни
Разходи за доставка:   0 - 31,50 кг                    8,00 лв.
                                       0 - 49,99 кг                  48,00 лв.
                                      50 и повече кг             480,00 лв.
                                        

Максимално тегло на пратката: 31,5 кг
Максимален размер на пратката: 1,75 м
Такса за плащане с наложен платеж (в брой при доставка) : 2 лв.
Възможност за плащане в брой при доставка: Да

При избора на транспорт на палети в зависимост от размера и обема на пратката, поръчките се изпращат до клиента с един от тези два транспорта:

GEIS Cargo/Raben
Срок на доставка: 7-9 работни дни
Разходи за доставка: 480 ЛВ.
Максимално тегло на пратката: 1200 кг
Максимален размер на пратката: 2,2 x 3 м
Възможност за плащане в брой при доставка: Не


2. ПЛАЩАНЕ

Плащане може да се осъществи по 3 начина:

а) Наложен платеж / заплаща се в брой на куриера при доставката на Вашата поръчка
При поръчване с наложен платеж, не се издава касов бон.

б) С превод по банков път /  заплаща се с превод по банковата ни сметка IBAN: BG96BPBI79421200041230 , основание на плащане трябва да посочите номер на Вашата поръчка!
При плащане с превод по банков път, изпращането на Вашата поръчка ще се осъществи, чак след като платената сума ще бъде приета по нашата банкова сметка, което може да отнеме 1-2 работни дни. Така че трябва да взимате предвид, че ако плащате с превод по банков път и доставката ще се удължи с 1-2 дена.

в) Платежна карта
Плащането се осъществява онлайн с карта, чрез платежна платформа, където въвеждате данните от вашата карта и CSV кода, с който потвърждавате плащания. Тези плащания се отчитат веднага до няколко минути. Ако плащането не е успешно, поръчката ви няма да бъде обработена, за което ще ви информираме по имейла, както и ние ще пробваме да се свържем с Вас. Ако имате затруднения непременно се свържете с клиентската ни поддръжка по тел: +359 42 919 713 или по имейл info@foxigy.bg или в чат на сайта ни, където ще ви помогнат с обработка на Вашата поръчка.  

Доставка на пакети до други страни от ЕС

Ако желаете да ви доставим поръчката до друга държава от Европейския съюз, свържете се с нас по имейл адреса info@foxigy.bg или по телефонния номер +359 42 919 713