Доставка и плащане 

1. ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще бъде доставенa с куриер на Speedy. Поръчките направени до 12.00ч., се изпращат към вас още същия ден. Обикновенно доставката трае приблизително 5 работни дни след изпращането от нашия склад, защото стоката се изпраща от централния ни склад в Словакия. В случай на наближаване на празници или извънредни ситуации, доставката може да се удължи с 2-3 дена. В деня на получаване на пратката, куриерът ще ви информира чрез SMS или обаждане за точното време на доставката (естествено ако сте посочили правилен телефон за контакт без грешки). Ако получателят не се намира на адреса за доставка, трябва да си уговори различна дата или час за доставка с куриера.

Доставката се осъществява със СПИДИ само до Ваш личен адрес. По време на осъществяване на поръчката трябва да си попълвате адрес за доставка Ваш личен адрес а не адрес на офис на куриерите. Ако посочите доставка до офис на куриер, може да не е доставена правилно поръчката ви, за което е отговорен само самия Купувач. Ако желаете доставка до офис на куриера, следователно, когато поръчката ще бъде изпратена до Вашия адрес, може да се уговорите лично с куриери да ви задържат пратката на избрания от Вас офис. Но това става само по личен договор между Вас - Купувача и куриерите извън нашия онлайн магазин. 

2. ПЛАЩАНЕ

Плащане може да се осъществи по 2 начина:

а) Наложен платеж / заплаща се в брой на куриера при доставката на Вашата поръчка

б) С превод по банков път /  запаща се с превод по банковата ни сметка IBAN: BG96BPBI79421200041230 , основание на плащане трябва да посочите номер на Вашата поръчка!
При плащане с превод по банков път, изпращането на Вашата поръчка ще се осъществи, чак след като платената сума ще бъде приета по нашата банкова сметка, което може да отнеме 1-2 работни дни. Така че трябва да взимате предвид, че ако плащате с превод по банков път и доставката ще се удължи с 1-2 дена.

Доставка на пакети до други страни от ЕС

Ако желаете да ви доставим поръчката до друга държава от Европейския съюз, свържете се с нас по имейл адреса info@foxigy.bg или по телефонния номер +359 42 919 713