Къщата и градината представляват нашия дом и е важно да се чувстваме добре там. При нас ще откриете разнообразие от красиви и практични предмети не само за интериора. От елегантни мебели до аксесоари за вашите домашни любимци.

Отделете внимание и на градината си. Градинското оборудване и фолио парницитe помагат за грижата за лехите и цветята. Можете да паркирате колата или мотоциклета си в практичния сгъваем гараж, а ако пристигнат приятели, просто извадете градинското барбекю и градинските мебели с беседка. По време на барбекюто децата ще се забавляват на батута и пясъчника, например. Можете лесно да закупите всичко това в нашия електронен магазин Foxigy.

Коледа

Коледа е най-красивият празник в годината и благодарение на нашия електронен магазин можете да бъдете подходящо украсени и красиви! Изберете коледна украса, която ще зарадва не само малчуганите и ще озари дома ви с красиви коледни лампички и светлинни вериги. А за да създадете най-красивата коледна елха, ще намерите всичко необходимо в раздела за коледна украса.

Коледни елхи

Коледната елха е в основата на всяка Коледа! Изкуственото дърво е по-екологично решение от живото отрязанaтa елхa. Изберете отговорно и ще видите, че вашето дръвче ще ви радва дълги години. Изберете ела, бял бор, смърч или черен бор.

Градина

Превърнете градината си в оазис на спокойствието, забавлявайте се със семейството на барбекю и отглеждайте най-добрите зеленчуци и плодове със собствените си ръце. Независимо дали търсите градински мебели, барбекю, батут или други полезни градински аксесоари, тук винаги ще намерите това, от което се нуждаете.

Домашни любимци

Домашните любимци са най-добрите ни приятели. Затова им осигурете най-добрата грижа и качествени аксесоари - бърлога, кошара, драскалка и други играчки, които ще забавляват вашия домашен любимец дори когато не сте там, за да се грижите за него. Изберете от принадлежности за кучета и котки.

Дом

Имаме всичко необходимо за всеки дом! Изключителни и необикновени мебели и различни аксесоари, които ще направят всеки момент, прекаран у дома, по-приятен. Украсете дома си с аксесоари за дома, декорации и мебели. Можете да скриете всичките си съкровища в сейфа и да прекарвате свободното си време необезпокоявани благодарение на разнообразието от множество чудесна електроника

Дрогерия

За вашия чист и сигурен дом са ви нужни висококачествени дрогерийни продукти и продукти с дезинфекциращо действие.. Дезинфектантите ще защитят и дезинфекцират всяко кътче от дома ви, а специалните почистващи пасти могат да почистят дори това, което преди сте смятали за невъзможно!

Пясъчници

Пясъчникът е едно от най-популярните места за игра на децата! Тук те могат да развиват уменията си, да строят пясъчни замъци, да правят торти от пясък... просто всичко, което детското въображение може да измисли. Подкрепете развитието на децата си и им осигурете пясъчник, в който ще прекарват с удоволствие всеки свободен момент!

Бързо инфо
Кадифен стол STONEКадифен стол STONE

Кадифен стол STONE

<p>Брой на звездички е</p> 3 от 5
Налично в склада
146 лева
121,67 лева без ДДС
Тапицираният кадифен стол в цвят STONE ще освежи всеки дом. Украсете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си с този стол.
Бързо инфо
Кадифен стол SMARAGDКадифен стол SMARAGD

Кадифен стол SMARAGD

Налично в склада
146 лева
121,67 лева без ДДС
Тапицираният кадифен стол в SMARAGD ще освежи всеки дом. Украсете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си с този стол.
Бързо инфо
Кожен стол DIAMONDКожен стол DIAMOND

Кожен стол DIAMOND

Налично в склада
117 лева
97,50 лева без ДДС
Столът DIAMOND ще пасне на всеки дом. Комбинирайте цветовете на столовете и направете дома си още по-красив!
Бързо инфо
Кожен стол GREYКожен стол GREY

Кожен стол GREY

Налично в склада
117 лева
97,50 лева без ДДС
Столът в сив цвят ще пасне на всеки дом. Комбинирайте цветовете на столовете и освежете с тях жилищното си пространство!
Бързо инфо
Кадфен стол MOON LIGHTКадфен стол MOON LIGHT

Кадфен стол MOON LIGHT

Налично в склада
146 лева
121,67 лева без ДДС
Тапицираният кадифен стол в цвят MOON LIGHT ще освети всеки дом. Украсете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си с този стол.
Бързо инфо
Кожен стол LIGHT GREYКожен стол LIGHT GREY

Кожен стол LIGHT GREY

Налично в склада
117 лева
97,50 лева без ДДС
Столът в светлосиво ще пасне на всеки дом. Комбинирайте цветовете на столовете и освежете с тях жилищното си пространство!
Бързо инфо
Кожен стол DARKКожен стол DARK

Кожен стол DARK

Налично в склада
117 лева
97,50 лева без ДДС
Столът DARK ще пасне на всеки дом.Комбинирайте цветовете на столовете и озарете с тях дома си!

Градина на балкона ви - 5 съвета как да я направите

Градина на балкона ви - 5 съвета как да я направите

Искате да имате собствена градина, но живеете в апартамент и разполагате с малко пространство? Няма страшно, дори и градината на балкона мoжe дa e чаровнa. С нас можете да сътворите вълшебна градина и собствено малко райско кътче само за себе си на малко пространство.