Предлагаме ви професионално диагностично оборудване за коли. Изберете качествена ендоскопска инспекционна камера или пълен комплект задвижващи ремъци и части и проверка на налягането на маслото. В нашата гама ще намерите и точни цифрови измервателни уреди за дълбочина на грайфера или тестери за налягане за бензинови двигатели.

Бързо инфо Гарантирана доставка до Коледа
Тестер за контакти 230V RCD GT85Тестер за контакти 230V RCD GT85

Тестер за контакти 230V RCD GT85

Налично в склада
23 лева
19,17 лева без ДДС
Позволява бърза и точна оценка на състоянието на кабелите в контакта. Може да се използва за оценка на безопасността на електрическите…
Бързо инфо Гарантирана доставка до Коледа
Влагомер GM605Влагомер GM605

Влагомер GM605

Налично в склада
47 лева
39,17 лева без ДДС
Влагомер за измерване на съдържанието на вода. Влагомерът има 4 групи за измерване на съдържанието на влага в различни видове дървесина и 4…

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Днес всеки автомобил е оборудван с електронен блок за управление. Блокът за управление е мозъкът на целия автомобил, който отговаря за работата на двигателя, отчита показанията и сигналите и записва различни данни, важни за безпроблемното функциониране на вашия автомобил. Ако има неизправност в някоя от системите, често пъти автомобилът ви показва предупредителен светлинен индикатор на бордовия компютър. Ако бордовият компютър не ви каже каква е конкретната неизправност, трябва да посегнете към автодиагностиката.


Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Знаем, че изборът на правилната диагностика може да бъде предизвикателство, независимо дали сте професионален механик, или ремонтирате автомобила си сами. Всеки има различни изисквания към автодиагностиката. Ето защо сме подбрали най-често задаваните от вас въпроси и отговорxмe на тях.