Повдигачите са един от най-важните инструменти в автосервизите и работилниците. Четиристълбовите крикове са нещо, което издига работилницата на следващото ниво. Те работят на принципа на платформата, така че автомобилът не се повдига от подемните точки, а стои стабилно върху колелата си. Ето защо този тип се използва главно за работи, при които е необходимо окачването да остане натоварено върху колелата. Те могат да работят удобно с широк спектър от автомобили. Но те са значително по-взискателни към пространството. В сравнение с двуколонните повдигачи те са и по-скъпи, но с подходящото оборудване няма работа, с която да не могат да се справят. Използват се широко при подравняване, тъй като дори когато са повдигнати, окачването на колелата е натоварено, но те трябва да имат специално оборудване.

Високата им товароносимост и надеждност ги правят незаменими за широк кръг превозни средства, включително леки автомобили, микробуси и товарни автомобили. Проектирани с оглед на безопасността и ефективността, тези крикове предлагат здрава конструкция и специални функции за безопасност.

Основните характеристики на четиристълбовите подемници са:

  • Възможност за регулиране на разстоянието между платформите, което ви позволява да работите с превозни средства с различни размери..
  • Въжени капаци и ключалки за предотвратяване на неконтролируемото движение на превозните средства.
  • Здрава и стабилна конструкция с нехлъзгащи се рампи, изработени от издръжлива стомана.
  • Електрохидравлично задвижване за надеждна работа без необходимост от основна поддръжка.

Можете да избирате между класически подемник с четири стълба или подемник с допълнителен ножичен повдигач, което дава на професионалистите още по-голяма гъвкавост при работа. Този подемник е идеален за извършване на центровки на колелата, като разполага с въртящи се плочи и разширителни плочи за прецизно отклоняване и сближаване на колелата. Здравата му конструкция и функциите за безопасност гарантират не само ефективна работа, но и безопасност при работа с превозни средства.

За гаражите и сервизните центрове, които се нуждаят от надежден инструмент за подравняване на колелата и поддръжка на автомобилите, този четиристълбов повдигач с допълнително ножично повдигане е идеалният избор. Със своя широк спектър от приложения и отлично оборудване за безопасност той представлява безценна инвестиция за ефективна и безопасна работа в гаражите.

Бързо инфо + Подарък
4T L-420 четиристълбов подемник със свързване Полуавтоматичен4T L-420 четиристълбов подемник със свързване Полуавтоматичен

4T L-420 четиристълбов подемник със свързване Полуавтоматичен

Поръчка, доставка до 4 седмици
8 212 лева
6 843,33 лева без ДДС
Четиристълбов полуавтоматичен подемник с максимален капацитет на повдигане 4 тона и допълнителен ножичен подемник с капацитет на повдигане …