Търсите ли надеждно и достъпно решение за временно или преносимо съхранение? Трябва ли да съхранявате много материали или стоки? Идеалното решение за вас е халето за съхранение! Тази практична преносима "палатка" може да се използва за кетъринг събития, сватби, корпоративни събития или като търговска площ на пазар или изложение. Например, можете да я използвате за създаване на покрита тераса за вашия бизнес, да я използвате като мобилен щанд или като навес за превозно средство. Сглобяемите брезентови халета са многофункционални, лесно и бързо се сглобяват и могат да се използват навсякъде. Те имат водоустойчив брезент, така че вашите стоки и материали ще бъдат в абсолютна безопасност.

Изберете практично сгъваемо хале 4x6 метра! Брезентът е изработен от висококачествен полиетилен, а конструкцията - от висококачествена стомана - което я прави устойчива дори на най-лошите метеорологични условия. Брезентът е водоустойчив благодарение на двойно оплетената вътрешна мрежа. Навесът има два входа от двете страни и като премахнете един от страничните панели, лесно можете да създадете още един.

Търсите нещо по-голямо? Брезентово хале Professional. Брезентът е изработен от здрав PVC материал, покрит от вътрешната страна с издръжлива мрежа. Тя е устойчива на ултравиолетови лъчи и гарантира дълготрайността на пигмента и материала. Той е 100% водоустойчив. Покривният брезент е достатъчно здрав, за да не се движи при всякакви или дори при най-тежки метеорологични условия. Палатката е с подсилена конструкция и фиксиращи колчета, които я държат здраво в земята.

Бързо инфо
Шатра/гараж 3x6x2m Comfort PE 240gШатра/гараж 3x6x2m Comfort PE 240g

Шатра/гараж 3x6x2m Comfort PE 240g

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
1 230 лева
1 025 лева без ДДС
Шатра/гараж 3х6 м със странична височина 2 м с масивна стоманена конструкция и шатра, изработена от висококачествен полиетилен, който е…
Бързо инфо
Складово хале 4x6m PE ClassicСкладово хале 4x6m PE Classic

Складово хале 4x6m PE Classic

Няма в наличност
1 367 лева
1 139,17 лева без ДДС
Складово хале с размери 4 x 6 метра, изработено от висококачествен водоустойчив PE материал 260 g/m2. Висококачествена стоманена…
Бързо инфо
Складова шатра 3x6м PE ClassicСкладова шатра 3x6м PE Classic

Складова шатра 3x6м PE Classic

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Няма в наличност
1 269 лева
1 057,50 лева без ДДС
Шатра като склад с размери 3 х 6 метра с водоустойчиви брезенти от най-висококачествен PE материал