Автодиагностиката е лесен начин за прочитане на данните от блока за управление и откриване на повредата в автомобила. Независимо дали лампичката на бордовия компютър свети или не, автодиагностиката ще прочете информацията и ще установи проблема.

Предлагаме устройства за четене на кодове за неизправности OBD2 и пълна системна диагностика за професионални сервизи, но и за тези, които ремонтират всичко в гаража си. Изберете от нашата гама професионални диагностични уреди LAUNCH за леки и товарни автомобили.

Не сте сигурни коя диагностика е подходяща за вас? Отговорихме на най-често задаваните от нашите клиенти въпроси, за да ви помогнем да изберете.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -11%
Автодиагностика LAUNCH x431 V+ 4.0Автодиагностика LAUNCH x431 V+ 4.0

Автодиагностика LAUNCH x431 V+ 4.0

В наличност до 10 дни
1 980 лева 2 228 лева
1 650 лева без ДДС
Автодиагностика Full, за леки и товарни автомобили. 23 езика, 28 конектора, 10" таблет и много функции.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -15%
Автодиагностика Launch на X431 Pros V 5.1CZАвтодиагностика Launch на X431 Pros V 5.1CZ

Автодиагностика Launch на X431 Pros V 5.1CZ

Налично в склада
1 803 лева 2 112 лева
1 502,50 лева без ДДС
Пълна автомобилна диагностика за леки автомобили с над 37 специални функции и по-мощен таблет. Софтуерът включва и чешки език.

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Днес всеки автомобил е оборудван с електронен блок за управление. Блокът за управление е мозъкът на целия автомобил, който отговаря за работата на двигателя, отчита показанията и сигналите и записва различни данни, важни за безпроблемното функциониране на вашия автомобил. Ако има неизправност в някоя от системите, често пъти автомобилът ви показва предупредителен светлинен индикатор на бордовия компютър. Ако бордовият компютър не ви каже каква е конкретната неизправност, трябва да посегнете към автодиагностиката.


Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Знаем, че изборът на правилната диагностика може да бъде предизвикателство, независимо дали сте професионален механик, или ремонтирате автомобила си сами. Всеки има различни изисквания към автодиагностиката. Ето защо сме подбрали най-често задаваните от вас въпроси и отговорxмe на тях.