Автодиагностиката е лесен начин за прочитане на данните от блока за управление и откриване на повредата в автомобила. Независимо дали лампичката на бордовия компютър свети или не, автодиагностиката ще прочете информацията и ще установи проблема.

Предлагаме устройства за четене на кодове за неизправности OBD2 и пълна системна диагностика за професионални сервизи, но и за тези, които ремонтират всичко в гаража си. Изберете от нашата гама професионални диагностични уреди LAUNCH за леки и товарни автомобили.

Не сте сигурни коя диагностика е подходяща за вас? Отговорихме на най-често задаваните от нашите клиенти въпроси, за да ви помогнем да изберете.

Бързо инфо
LAUNCH OBD II кабелиLAUNCH OBD II кабели

LAUNCH OBD II кабели

Налично в склада
469 лева
390,83 лева без ДДС
Комплект оригинални редуктори за OBDII кабели на Launch за конектори, които не са 16-пинови.
Бързо инфо
Автодиагностика LAUNCH X431 PRO DYNOАвтодиагностика LAUNCH X431 PRO DYNO

Автодиагностика LAUNCH X431 PRO DYNO

Налично в склада
1 993 лева
1 660,83 лева без ДДС
Професионална диагностика на автомобила за четене и изтриване на DTC, тестове на членовете, кодиране на блокове за управление, разширени…
Бързо инфо
Автодиагностика LAUNCH X431 PROS MiniАвтодиагностика LAUNCH X431 PROS Mini

Автодиагностика LAUNCH X431 PROS Mini

Налично в склада
1 702 лева
1 418,33 лева без ДДС
Автодиагностика, която осигурява пълно сканиране на всички налични системи на автомобила, кодиране на блокa за управление и 11 сервизни…
Бързо инфо
Launch X431 осцилоскоп 02-01Launch X431 осцилоскоп 02-01

Launch X431 осцилоскоп 02-01

Налично в склада
1 799 лева
1 499,17 лева без ДДС
Осцилоскопът Launch X431 може да идентифицира, локализира и изолира подозрителни и периодични сигнали в сензори, вериги и електронни…

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Каква диагностика да използвате за леки автомобили?

Днес всеки автомобил е оборудван с електронен блок за управление. Блокът за управление е мозъкът на целия автомобил, който отговаря за работата на двигателя, отчита показанията и сигналите и записва различни данни, важни за безпроблемното функциониране на вашия автомобил. Ако има неизправност в някоя от системите, често пъти автомобилът ви показва предупредителен светлинен индикатор на бордовия компютър. Ако бордовият компютър не ви каже каква е конкретната неизправност, трябва да посегнете към автодиагностиката.


Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Отговорихме на най-често задаваните въпроси за нашата диагностика на автомобили

Знаем, че изборът на правилната диагностика може да бъде предизвикателство, независимо дали сте професионален механик, или ремонтирате автомобила си сами. Всеки има различни изисквания към автодиагностиката. Ето защо сме подбрали най-често задаваните от вас въпроси и отговорxмe на тях.