В категорията "Автохимия" ще намерите всичко необходимо за постигане на перфектен външен вид, чистота, блясък и перфектна работа на вашия автомобил. Продукти за безупречно състояние на двигателя, като например добавки, спирачна течност или течност за измиване.

Автомобилната козметика от нашата гама ще ви помогне да поддържате автомобила си чист, полиран и с приятен мирис. Тя ще третира каросерията, пластмасите, хрома, гумата и интериора. Продуктите от тази гама могат да почистят почти всичко с отличен дълготраен ефект.

Сред течностите за експлоатация и поддръжка ще откриете продукти за поддържане на двигателя в перфектно състояние, продукти за поддръжка на спирачките, климатика или за зареждане на перални и радиатори и много други.

В категорията "Смазочни материали" сме ви подготвили широка гама от смазочни материали и дори популярния WD-40.

Не пропускайте подкатегорията "Препарати за почистване на спирачки", където ще намерите нашия препарат за почистване на спирачки Foxigy, един от най-добрите на пазара.

💡 СЪВЕТ: За бърз и лесен начин да поддържате екстериора на автомобила си чист и с перфектен блясък, посетете нашата гама почистващи препарати под високо налягане.

Нещо за мотористите

За любителите на двуколесните и АТВ-тата имаме отделна категория продукти от добре познатата марка IPONE, в която ще намерите всичко - от масла за скорости и амортисьори, през смазки за вериги, до всичко необходимо за почистване и поддръжка.

Прочетете статията ни, в която сме събрали някои съвети за почистване на автомобили.

Бързо инфо Почистващи препарати за спирачки Попълнете своята наличност в работилницата
Препарат за почистване на спирачки и супорти 750mlПрепарат за почистване на спирачки и супорти 750ml

Препарат за почистване на спирачки и супорти 750ml

Налично в склада
25 лева
20,83 лева без ДДС
Специален спрей за почистване на компоненти на спирачната система, като спирачни апарати и спирачни дискове. Обем: 750 ml.
Бързо инфо Почистващи препарати за спирачки Попълнете своята наличност в работилницата
Обезмаслител за спирачки 4бр x 600мл FoxigyОбезмаслител за спирачки 4бр x 600мл Foxigy

Обезмаслител за спирачки 4бр x 600мл Foxigy

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
26 лева
21,67 лева без ДДС
Brake cleaner - Препарат за почистване на спирачки 600 мл. Удобна опаковка от 4 бр безцветен почистващ препарат, за почистване на спирачни…
Бързо инфо Почистващи препарати за спирачки Попълнете своята наличност в работилницата
Препарат за почистване на спирачки 500ML DXC1

Препарат за почистване на спирачки 500ML DXC1

Налично в склада
7 лева
5,83 лева без ДДС
Препарат за почистване на спирачки с изключително силни разтварящи свойства за почистване и обезмасляване на спирачки, съединител,…