В категорията "Автохимия" ще намерите всичко необходимо за постигане на перфектен външен вид, чистота, блясък и перфектна работа на вашия автомобил. Продукти за безупречно състояние на двигателя, като например добавки, спирачна течност или течност за измиване.

Автомобилната козметика от нашата гама ще ви помогне да поддържате автомобила си чист, полиран и с приятен мирис. Тя ще третира каросерията, пластмасите, хрома, гумата и интериора. Продуктите от тази гама могат да почистят почти всичко с отличен дълготраен ефект.

Сред течностите за експлоатация и поддръжка ще откриете продукти за поддържане на двигателя в перфектно състояние, продукти за поддръжка на спирачките, климатика или за зареждане на перални и радиатори и много други.

В категорията "Смазочни материали" сме ви подготвили широка гама от смазочни материали и дори популярния WD-40.

Не пропускайте подкатегорията "Препарати за почистване на спирачки", където ще намерите нашия препарат за почистване на спирачки Foxigy, един от най-добрите на пазара.

💡 СЪВЕТ: За бърз и лесен начин да поддържате екстериора на автомобила си чист и с перфектен блясък, посетете нашата гама почистващи препарати под високо налягане.

Нещо за мотористите

За любителите на двуколесните и АТВ-тата имаме отделна категория продукти от добре познатата марка IPONE, в която ще намерите всичко - от масла за скорости и амортисьори, през смазки за вериги, до всичко необходимо за почистване и поддръжка.

Прочетете статията ни, в която сме събрали някои съвети за почистване на автомобили.

Бързо инфо
Постоянна смазка HHS 500 спрей 500ml

Постоянна смазка HHS 500 спрей 500ml

Няма в наличност
17 лева
14,17 лева без ДДС
Перманентен спрей лубрикант HHS 500ml с дълъг живот и висока устойчивост на атмосферни влияния.