Имате ли у дома миялна машина под налягане, но все още чувствате, че нещо ви липсва? Тук можете да намерите всичко! Вземете четка за миене под налягане, за да почистите по-трудните места, дори и деликатните повърхности, като например каросерията на автомобила. Ако използвате четката за други повърхности, вземете отделна втора четка за почистване на каросерията.

С въртящата се четка ще разрохкате всички трудни замърсявания и почистената повърхност ще заблести отново чиста и нова! Въртенето осигурява по-лесно механично отстраняване на замърсяванията, което прави целия процес бърз и удобен.

За измиване на автомобила или прозорците пистолетът за почистване под високо налягане ще ви бъде полезен. Пистолетът ще осигури ефективно, но безопасно разпръскване на мощна струя вода и благодарение на това ще отмиете всички замърсявания от измиваната повърхност, без да се притеснявате за евентуални повреди.

Бързо инфо
Препарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под наляганеПрепарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под налягане

Препарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под налягане

Налично в склада
8 лева
6,67 лева без ДДС
Ако разполагате с миялна машина под налягане и търсите ефективно решение за почистване на бетонни повърхности, може да помислите за…