Благодарение на аксесоарите за градински шатри можете да превърнете класическата шатра в пространство с нови възможности!

С помощта на гумения паяк можете да прикрепите всичко - платнище към краката на шатрата или друга част, която просто трябва да е прикрепена и да е встрани.

Мрежата против насекоми ще гарантира, че нежеланите неприятни посетители - насекоми като комари, оси или стършели - няма да попаднат в шатрата ви, така че да можете да се насладите на партито си без проблеми и досадни ситуации.

Утежненията за беседка ще поддържат стабилността на цялата конструкция, просто ги напълнете с пясък и ги прикрепете към краката на конструкцията на шатрата. По този начин ще можете да използвате шатрата дори при тежки метеорологични условия.

В края на сезона можете да сгънете шатрата и да я приберете в практичната чанта за съхранение на колелца. Тя ще бъде готова за новия сезон, без да е необходимо да я почиствате, да опъвате брезента и да търсите отделни части из целия гараж или склад.

Можете също така да сглобите шатрата сами в нашия онлайн магазин, като просто закупите отделните части поотделно. Като начало се нуждаете от качествена и здрава конструкция, която да държи здраво страничните стени и покрива на палатката. Използвайте универсален винт, за да свържете двете конструкции на палатката. За да закрепите здраво конструкцията на палатката към земята, не забравяйте да използвате колчета и въже, за да задържите палатката на земята дори при силни пориви на вятъра. А сега най-хубавата част! Изберете покрива на палатката според желаните от вас размери и цвят, например в красиво червено. Страничните стени, разбира се, са задължителни, за щастие ние също ги предлагаме за вас в различни цветове и размери. Сега ви остава само да планирате най-доброто градинско парти под слънцето! Искам да кажа, под шатра.