Отличните свойства на тъканта се използват в цялото градинарство, като осигуряват защита от прерастване на тревата, нежелани плевели и вредители. Тъканият материал създава естествен микроклимат за растенията, като ги предпазва от измръзване и същевременно позволява преминаването на въздух и вода. Той служи добре и като защитна ограда. Това е просто незаменим инструмент за всички малки и големи градинари.

Агротекстилите са чудесен помощник за всяка градина! Техните свойства са идеални за здравословното отглеждане на любимите ви култури. Агро тъканите предотвратяват разрастването на плевелите и тревата и предпазват деликатните корени от нападения на вредители.

Тъканият материал създава естествен микроклимат, като предпазва растенията от измръзване и същевременно пропуска много въздух и вода. Тъканта Agro може да се използва и като покривен материал за огради и парапети, просто навсякъде, където искате да създадете малко уединение или сенчесто място.

Черната агротъкан с UV филтър е изработена от издръжлив полипропилен и е идеална за мулчиране - създаване на защитен слой върху почвата. Фолиото също така ускорява узряването на плодовете, намалява загниването на растенията, безопасно е за околната среда и повишава плодородието на почвата и културите. Тъканта затопля почвата, което позволява по-голяма активност на кореновата система и по-добро използване на хранителните вещества, като по този начин осигурява правилен растеж на растенията.

Бързо инфо Мрежа против къртици
Мрежа за къртици 2x100m 32g/m2Мрежа за къртици 2x100m 32g/m2

Мрежа за къртици 2x100m 32g/m2

Няма в наличност
102 лева
85 лева без ДДС
Фиксирана мрежа срещу къртици 2х100 м или други гризачи, която не позволява на къртиците да се заравят на повърхността и предотвратява…
Бързо инфо Мрежа против къртици
Мрежа за къртици 2x200m 32g/m2Мрежа за къртици 2x200m 32g/m2

Мрежа за къртици 2x200m 32g/m2

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Няма в наличност
199 лева
165,83 лева без ДДС
Фиксирана мрежа срещу къртици 2х200 м или други гризачи, която не позволява на къртиците да се заравят на повърхността и предотвратява…
Бързо инфо Мрежа против къртици
Мрежа за къртици 2x300m 32g/m2Мрежа за къртици 2x300m 32g/m2

Мрежа за къртици 2x300m 32g/m2

Няма в наличност
264 лева
220 лева без ДДС
Фиксирана мрежа срещу къртици 2х300 м или други гризачи, която не позволява на къртиците да се заравят на повърхността и предотвратява…

Какво е агротекстил, за какво се използва и как да изберем правилнoтo покривaлo oт агротекстилнo фолио ?

Какво е агротекстил, за какво се използва и как да изберем правилнoтo покривaлo oт агротекстилнo фолио ?

Агротекстилът е специален вид плат, предназначен за използване в селското стопанство и градинарството. Изработен e от материал, който се използва за защита и поддръжка на растенията в градинарството и селското стопанство.